Vi som deltar hittills, fler kommer givetvis att komma

Farbror Grön, Johannes Wätterbäck www.farbrorgron.se Det gläder oss att Johannes och Therese vill vara med

Koloniträdgårdsförbundet, https://koloni.org/ Med sin blogg inspirerar förbundet till kunskap om det mesta inom odlingsfältet.

FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation kommer att finnas på plats
www.for.se finns mycket om invasiva främmande arter och om pyralidernas skadliga inverkningar. Där finns också massor med svar på odlingsfrågor med mera.

Naturskyddsföreningen i Västerås https://vasteras.naturskyddsforeningen.se/ skall ha ett marknadsstånd för information och ett för aktiviteter där man låter barn och vuxna tillverka enkla bihotell. De har också Narurfalken på plats och även en tipspromenad om biologisk mångfald.

Västerås Biodlarförening https://vasterasorten.biodlarna.se/har personlig information och svarar på besökarnas alla frågor. De har med en visningskupa, utan bin, som väcker stort intresse hos besökarna. Dessutom finns gratis informationsmaterial och honung till salu.

Ulrika Flodin Furås, författare, fotograf och trädgårdsjournalist. Redaktör för tidningen Koloniträdgården kommer att prata om Växternas symbolik. Vad symboliserade en ros i en vas på bordet det antika Rom? Och vad betyder björkarna vi pyntar med till midsommar? Varför har vi vårdträd på gårdsplanen och finns det någon symbolik i en maskros?

Länsstyrelsen i Västmanlands län https://www.lansstyrelsen.se/vastmanland/om-oss/vara-tjanster finns på plats och informerar om deras engagemang i naturfrågor

Karlslunds gård säljer grönsaker bolmmor och mycket annat. Finns på facebook.

Västerås Trädgårdssällskap https://vasterastradgard.se/

Sällskapet Trädgårdsamatörerna Mälardalskretsen https://www.sta-malardalen.se/ kommer att sälja massor med växter.

Hälla Koloniförening, https://hallakoloniforening.se/ alla är välkomna att besöka koloniområdet

Biskopsängens Koloniträdgårdsförening, http://www.biskopsangen.se/ alla är välkomna att besöka området.